Je bent zwanger, gefeliciteerd!

Een mooie tijd breekt aan. Maar als je geen goed huis, te weinig inkomen of schulden hebt is het moeilijk om te genieten van je zwangerschap. Het zorgt voor stress en onzekerheid. Zeker als je zelf geen oplossing meer ziet en er niemand is die je kan helpen. Die stress is niet alleen erg zwaar voor jou, het is ook schadelijk zijn voor de gezondheid van je kindje. Moeders van Rotterdam kan je helpen om je problemen op te lossen en stress tijdens de zwangerschap te voorkomen.

Hoe werkt het?

Je kan jezelf aanmelden bij Moeders van Rotterdam door ons te bellen of te mailen, of je kan worden aangemeld door een professional zoals een verloskundige of gyneacoloog. Na de aanmelding komen we bij je langs voor een kennismakingsgesprek. Dat kan bij jou thuis, maar als je het prettiger vind mag je natuurlijk ook naar ons komen. Samen maken we een plan om je problemen aan te pakken. Daarna gaan we zo snel mogelijk aan de slag.

Wat doen we?

Alles wat we doen doen we samen. Je staat er niet langer alleen voor. We helpen je bijvoorbeeld met het aanpakken van je schulden, maar we kunnen je ook helpen met gezondheidsproblemen, je huis, opvoedingsproblemen of bijvoorbeeld het inrichten van de babykamer als je geen of weinig babyspullen hebt.

Waarom doen we dit?

Moeder zijn is één van de mooiste taken in het leven, maar ook één van de moeilijkste. Als je stress hebt, dan moet die stress zo snel mogelijk naar beneden. Niet morgen, maar vandaag. Door samen problemen aan te pakken ontstaat voor jou rust en kun je alle aandacht richten op je zwangerschap en de opvoeding van je kindje. Daarom zullen we voor een langere periode samen met jou aan de slag gaan!

Meer informatie op Frontlijnwerken

Via de onderstaande knoppen kom je terecht op de website frontlijnwerken.nl. Hier vind je veel informatie over bijvoorbeeld huisvesting, schulden, gezondheid en opvoedingstips. Zo hebben we een super leuk zwangerschapsdagboek gemaakt waarin je precies kunt zien hoe jouw baby zich van week tot week ontwikkelt en wat er met jouw lichaam gebeurt tijdens de zwangerschap.


pijlonder


Top